Europalaan en Julianastraat afgesloten door asfalteringswerkzaamheden

Foto: Pixabay

Ze gaan de Europalaan en Julianastraat opnieuw asfalteren. Op 8 november asfalteren ze de Julianastraat en op 9 november de Europalaan. Beide straten zijn op de dag van de asfalteringswerkzaamheden van 06.00 tot 19.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Ze leiden het doorgaand verkeer om. De omleiding geven ze aan met borden.

Gaat het werk altijd door?

Als ze door slecht weer op de geplande datum niet kunnen asfalteren, stellen ze de werkzaamheden uit. Ze plannen het dan opnieuw in. Op www.gilzerijen.nl/reconstructie volgt u de werkzaamheden en de planning.

Waarom plegen we ook onderhoud aan de Julianastraat?

Het is de bedoeling dat de gemeente de Julianastraat over enkele jaren opnieuw inricht. Samen met inwoners denken ze na over de nieuwe inrichting van de straat. Omdat onderhoud aan deze straat nu nodig is, wachten we niet tot de herinrichting van de Julianastraat.

Informatie

Aanwonenden krijgen van te voren een brief met informatie over de afsluiting. Overlast zal er zeker zijn in de straat, maar we doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken.

Aannemer Dura Vermeer voert de werkzaamheden uit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dura Vermeer via telefoonnummer 06-10894342 (projectentelefoon). De directievoerder/toezicht namens de gemeente is de heer G. Gerrits. Hij is te bereiken op telefoonnummer 088-3821229of 06-20496398.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen