Voor alle bedrijfskleding bent u bij Llarevo aan het juiste adres

Foto: Llarevo

Weet u niet helemaal zeker welke soort bedrijfskleding het best bij u past? Twijfelt u of u uw logo wilt laten bedrukken of borduren? Wilt U een nieuwe look of bent u niet tevreden over de bestaande kleding? Ziet u door het grote aanbod van verschillende merken niet meer wat het beste zou zijn voor u? Dán bent u bij Llarevo op het juiste adres.

Het dragen van identieke en duurzame bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Het aanschaffen van bedrijfskleding is niet alleen een goede investering om de veiligheid en het werkcomfort van uw personeel te vergroten, maar
ook voor de uitstraling van uw bedrijf. Laat Uw medewerkers het optimale visitekaartje voor uw onderneming zijn.

In hun eigen atelier ontwerpen, borduren en bedrukken ze bedrijfskleding. Door de kleinschaligheid van Llarevo kunnen ze ook voor kleinere bedrijven maatwerk leveren.

Ze komen persoonlijk bij u langs om u specifieke behoeftes binnen u bedrijf te bespreken. Samen gaan jullie rond de tafel om te sparren wat u wensen zijn. Ze zoeken naar geschikte kleding, materialen en kleuren, waarbij prijs/kwaliteit ook een belangrijk aspect zijn.

Kijkt u eens de website www.llarevo.nl en op hun Facebook en Instagram. Hier ziet u dat er buiten de site nog volop mogelijkheden zijn.

Schroom niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen. Lianne van Broekhoven 06-22623480 of via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen