‘Voor altijd thuiz’

Foto: Thuiz

Al ruim 4,5 jaar is Thuiz Makelaardij actief op de woningmarkt. In deze relatief korte periode hebben wij grote bekendheid opgebouwd in de regio en zijn onze opvallend rode verkoopborden een vertrouwd straatbeeld geworden. Benthe Vergouwen-Geerts (32) is het gezicht achter Thuiz Makelaardij, dat gevestigd is in het hart van Chaam. Samen met Gudrun Billet, makelaar wonen (KRMT) op de binnendienst en Pieter Geerts als vastgoedadviseur, staan zij dagelijks klaar voor hun klanten.

Wij doen het graag nét even anders. Het kopen of verkopen van een huis vinden wij net zo’n belangrijke gebeurtenis als jij. Persoonlijke benadering en aandacht voor klanten zit in onze natuur. Als je een huis verkoopt of aankoopt dan ben je daarbij vaak emotioneel betrokken. Wij kunnen als makelaar iets meer afstand nemen en jou als klant eerlijk adviseren. Zeker in deze tijd is het belangrijk om met beide benen op de grond te blijven staan.

Flexibiliteit, bereikbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Als je een woning gaat kopen of je wilt graag je woning verkopen, dan wil je niet alleen tijdens kantoortijden een bezichtiging kunnen plannen of een vraag kunnen stellen. Geen probleem: wij staan voor je klaar wanneer dat nodig is, ook buiten kantooruren.

We stellen onszelf proactief op en luisteren goed naar jou als klant. Meedenken in de potentie van de woning en misschien wel een schetsplan maken vinden wij geen probleem. Samen gaan we voor een succesvolle aan- of verkoop! Is de deal rond, dan begeleiden wij het aan- of verkoopproces professioneel tot aan de notaris. Wij ontzorgen de klant die van begin tot eind kan vertrouwen op onze kennis en expertise.

Ga je niet verhuizen maar heb je een NWWI-taxatie nodig, omdat je bijvoorbeeld jouw hypotheek over wilt sluiten of wilt gaan verbouwen? Ook hierbij kunnen wij je van dienst zijn.

Nieuwsgierig naar onze aanpak en hoe wij het verschil maken? Wij vertellen het je graag onder het genot van een kopje koffie.

Gilzeweg 2 (koetshuis) 4861 AT Chaam
0161-493658
[email protected]
www.thuiz-makelaardij.nl

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Thuiz

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen