Spelletjesmiddag voor het goede doel op Burg. Sweensplein

Foto: Rosalie Leuring

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Rosalie Leuring, ik ben 18 jaar en vanaf september tweedejaars studente van ROC Tilburg, Sociaal Werk niveau 4. Mijn opleiding heeft de mogelijkheid voor een excellente klas, waarvoor enkel een aantal leerlingen wordt uitgekozen voor deze kans. Ik ben een van deze gelukkige leerlingen!

Wat houdt dit in? Het excellentie programma volg je naast de normale opleiding. Vanaf juni gaan wij ons voorbereiden op een reis naar Zuid-Afrika! Hier gaan wij 2 weken meerdere instellingen bezoeken en hulp bieden zoals op basisscholen, gevangenissen, opvang voor prostitués, opvang voor mensen met een beperking etc. Wij zullen hen voorzien van materialen en geld overhandigen aan de instanties die dit echt nodig hebben. Wij hebben sponsoren nodig om deze materialen en geld te kunnen overhandigen in Zuid-Afrika. Vandaar deze sponsoractie.

De afgelopen periode ben ik bezig geweest om een (sport) spelletjes middag te organiseren. Deze zal zondag 4 oktober 2020 plaatsvinden. De middag zal ongeveer 3 uur duren. Uw kind zal worden voorzien van Ranja en wat lekkers. Mocht u kind zelf eten en/of drinken mee willen nemen, dan is dit toegestaan. Het inschrijfgeld gaat volledig naar mijn Zuid-Afrika doel.

De kinderen die zich opgeven, worden begeleid door jongeren met de opleiding onderwijsassistent, sport en bewegen en sociaal werk. Dus wij weten allen om te gaan met kinderen.
Tijd: aanvang 11.45 uur start 12.00 uur eind 15.00 uur
Datum: zondag 4 oktober 2020
Plaats: Burgemeester Sweensplein
Inschrijfprijs: €4
Inschrijfdatum: tot en met 25 september 2020

Hoe kunt u uw kind inschrijven?
U kunt mij een berichtje of email sturen.
Telefoonnummer: 06-53617011
Emailadres: [email protected]

Mocht u vragen hebben, mag ik mij altijd contacteren via een van de bovenstaande gegevens. Er zit een maximum aan inschrijvingen, dus wees er snel bij! Want vol = vol!

Ik hoop uw kind te mogen ontvangen op de (sport) spelletjes middag!
Liefs, Rosalie Leuring

Reacties