Mix van zon en wolken tijdens eerste vakantieweek

Foto: Pixabay

Weeronline voorspelt voor komende week een mix van zon en wolken. Licht wisselvallig weer met enkele buien en 19 tot 22 graden.

Zonnige zondag

Voor vandaag voorspelt Weeronline een afwisseling van zon en stapelwolken. Er kan wat dunne sluierbewolking zichtbaar zijn en het wordt 20 tot 21 graden met een zwakke wind uit het noordoosten. Omdat er weinig wind staat en de zon geregeld schijnt is het heel aangenaam zomerweer. Het is prima weer om wat te ondernemen, bijvoorbeeld om een wandeling te maken of in de tuin te werken. Let daarbij wel op de krachtige zon. Met een UV-index 6-7 kan een lichte huid al in 10-25 minuten verbranden.

Maandag nog prima weer

Ook voor maandag voorspelt Weeronline nog prima zomerweer met zon, stapelwolken en sluierwolken. Het blijft waarschijnlijk droog en opnieuw staat er weinig wind. Het waait over het algemeen zwak. Het is warmer dan de voorgaande dagen met maxima van 21 graden in het noordwesten tot 25 in het zuidoosten. Dit zijn vrij normale temperaturen voor de tijd van het jaar. Maar daarna is het vrij zonnige en droge weer alweer voorbij.

Vanaf dinsdag wisselvallig

Bewolking heeft de overhand en er is kans op wat regen. Het wordt 19-22 graden en daarmee is het iets minder warm dan de voorgaande dagen. Ook staat er meer wind, wat de gevoelstemperatuur een paar graden lager maakt. De dagen daarna blijft het licht wisselvallig met enkele buien en gematigde temperaturen van 19-22 graden. Kletsnat wordt het waarschijnlijk niet. Het weerbeeld laat een mix van zon en wolken zien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen