Gilze Rijen Nieuws geeft lokale ondernemers een duwtje in de rug (5)

Foto: Gilze Rijen Nieuws

Gilze Rijen Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

Ondernemers worden creatief

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Gilze en Rijen in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Gilze en Rijen!

Dezel Glass-Art

Glazen decoratie verrijkt ieder interieur met mooie kleuren en unieke vormen. Bij Dezel Glass-Art in Rijen maken ze prachtige glazen producten op maat. Denk aan hangers, schalen en glas in lood. Ook geven ze diverse workshops voor glasbewerking. Hierdoor leer je jouw eigen glazen decoraties te maken.
Dezel Glass-Art, Pastoor Gillisstraat 41 Rijen, dezelglass-art.nl

Groen Verwarmen

Groen Verwarmen is een bedrijf dat zich richt op een nieuwe manier van verwarmen. Denk hierbij aan duurzaam, zuinig, hoog rendement en vooral kostenbesparend verwarmen. Ze hebben een groot assortiment en leveren aan de hand van diverse merken. Zo hebben ze voor u in iedere prijsklasse een goed aanbod en vrijwel altijd een passende oplossing.
Groen Verwarmen, Nieuwstraat 116 a Gilze, groenverwarmen.nl

JobManiac B.V.

Bent u werkeloos of bent u klaar met het werk bij uw huidige werkgever? Houd u ook van afwisseling in het werk? Zoekt u persoonlijkheid en de juiste begeleiding, dan bent u bij JobManiac aan het juiste adres. Door middel van een persoonlijk gesprek kunt u alle wensen bespreekbaar maken. Met deze informatie bekijken ze wat voor soort werk het beste aansluit op uw wensen/verwachtingen. JobManiac B.V. , Ericsonsstraat 2 Rijen, www.jobmaniac.nl

DKT Notarissen

Ze willen niet zomaar een notariskantoor zijn. Ze werken er elke dag met circa 70 professionals aan om jouw notariskantoor te zijn. En zijn ze dat nog niet, dan willen ze dat graag worden, zodat ze sámen met jou die stap verder kunnen zetten. In verband met het Coronavirus treft DKT Notarissen op advies van het RIVM maatregelen om enerzijds de gezondheid van de medewerkers en cliënten te beschermen en anderzijds de dienstverlening zo goed mogelijk te continueren.

DKT Notarissen, Stationstraat 15 Rijen, dktnotarissen

Van Loon Schilderwerken

Ronald van Loon is een schilder met meer dan 30 jaar ervaring. Hij is de vakman voor zowel binnen- als buiten schilderwerk aan uw woning, bedrijfspand of ander vastgoed of objecten. Zoekt u een vakman? Dan bent u bij Ronald aan het juiste adres!
Van Loon Schilderwerken, Schoutstraat 9 Rijen, www.ronaldvanloonschilderwerken.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen